Recept 05 (0 stemmen)

Geglaceerde appeltjes met bloedworst

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 4 bloedworsten
  3. 2 appels (jonagold)
  4. 2 koffielepels honing
  5. 2 koffielepels suiker
  6. boter
  7. bieslook
  8. Bereiding:
  9. Schil de appels en snij ze in gelijkmatige partjes. Smelt wat boter in de pan en voeg de appelstukjes er aan toe. Laat even garen. Draai de stukjes om en bestrooi ze met de honing en suiker en laat alles rustig glaceren. Bak de bloedworsten in een pan en snij ze daarna in schuine, dunne plakjes. Schik op elk bord wat appelstukjes, leg er de plakjes bloedworst op en versier het geheel met bieslook

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie