Gefrituurde scampi met dipvinaigrette

5 (5)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 16 gepelde scampi’s
  • 4 eetlepels Maïzena Plus®
  • 5 eetlepels water
  • 0.5 dl rode wijnazijn
  • Zout
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 dl Bertolli extra vergine
  • peper
  • Solo frituur olie

Bereidingswijze

  1. Roer in een kommetje de Maïzena met het water los en voeg wat peper en zout toe.
  2. Haal de scampi’s door dit beslag en bak ze in hete Solo Frituurvet tot ze een krokant korstje hebben.
  3. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng de olie, de wijnazijn, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.

Tip

Serveer de scampi’s en de dipvinaigrette afzonderlijk in kommetjes.



Deze bereiding kan je ook gebruiken bij stukjes verse vis.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 30 april 2012 om 16u08

Bedankt voor je reactie, dat kijken we even na!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?