use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gefrituurde sardienen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gefrituurde sardienen

Gefrituurde sardienen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • bloem
  • zout
  • 6 eetlepels paneermeel
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • Solo Frituurvet
  • 12 sardines
  • peper
  • 1 ei
  • 1 citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de sardienen door en ledig ze.
  2. Spoel ze onder stromend water en dep ze droog.
  3. Breng de bloem op smaak met een snuifje zout en veel peper.
  4. Haal er de sardienen door.
  5. Klop het ei los.
  6. Meng het paneermeel met de peterselie.
  7. Haal de vissen eerst door het ei en dan door het paneermeel.
  8. Bak ze in de Solo Frituurvet mooi goudgeel.
  9. Dien op met partjes citroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.