Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de sardienen door en ledig ze.
  2. Spoel ze onder stromend water en dep ze droog.
  3. Breng de bloem op smaak met een snuifje zout en veel peper.
  4. Haal er de sardienen door.
  5. Klop het ei los.
  6. Meng het paneermeel met de peterselie.
  7. Haal de vissen eerst door het ei en dan door het paneermeel.
  8. Bak ze in de Solo Frituurvet mooi goudgeel.
  9. Dien op met partjes citroen.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cuisinefun op 22 november 2012 om 15u53

Heb dit laatst met roodbaarsfilet gedaan ! zeer lekker ! met tartaarsausje

Hoeveel sterren geef jij dit recept?