Altijd weten wat je gaat eten?
geflamberen pannenkoeken
-
200 g bloem
-
70 g suiker
-
4 eiren
-
0.5 l melk
-
2 eetlepels arachideolie
-
20 gr boter
Bereidingswijze
- 1.
- roer de bloem met de eieren en de suiker tot een glad geheel.
- kloppen is zeer belangrijk om geen klonters in het deeg te hebben.
- 2
- voeg beetje bij beetje de melk toe, alsook de olie en de gesmolten boter.
- De olie en de boter zullen het kleven tegengaan.
- 3.
- laat het dee 60 min min rusten,zodat de bloem voldoende tijd heeft om alle andere ingrediënten op te nemen
- 4.
- Door de juiste mengeling krijg je geen kartonnen pannenkoeken
- werk met een tegen antibakpan om het kleven tegen te gaan.
- doe wat arcideolie in een hete pan en verdeel het deeg mooi in de pan
- 7.
- Bak de pannenkoeken 3à4 min aan een kant en eens 2 min aan de andere kant.
- Maak al na 1 min de kanten los
- klaaar is kees met de gewoone panenkoeken maar in we een flambeerde panen koek
- 8.doe er dan warme grand marnier
- nu is het echt. klaar is kees!!!!!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door saso op 14 mei 2010 om 01u00
hopelijk is het lekker.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?