Altijd weten wat je gaat eten?
Geflambeerde scampi's met warm groentenslaatje
Bereidingswijze
- Snijd de courgette, de wortel en het wit van prei in lange slierten.
- Ontvel de tomaat en snij in blokjes.
- Bak de groenteslierten al dente in wat olijfolie in de wok.
- Meng de tomatenblokjes bij de groenten en laat nog 1 minuut opwarmen.
- Kruid met peper, zout en provencaalse kruiden.
- Bak de scampi's in wat olijfolie en flambeer met de pastis.
- Room bij de saus toevoegen en laten indikken.
- Serveer met het warme groenteslaatje en versier met peterselie.
- Dien op met pasta of brood.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?