Recept 15* (1 stem)

Geflambeerde garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapje

tijd
10 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de margariner in een pan. Bak de garnalen ca. 2 minuten, tot ze roze worden.
  2. Verwarm de ouzo in een saus- of soeppan. Houd een vlammetje bij de ouzo en schenk het al brandend over de garnalen.
  3. Voeg de rest van de boter toe en breng de garnalen op smaak met zout en peper.
Tip

Lekker met schijfjes citroen en grof boerenbrood. Dit gerecht is ook geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen.

Je kunt de Griekse ouzo vervangen door Franse pastis of Turkse raki.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?