Altijd weten wat je gaat eten?
GEFLAMBEERDE BANAAN
-
100 GR BOTER
-
4 STUKS BANANEN
-
100 GR BRUINE SUIKER
-
2 DL BRUINE RUM
-
4 BLAADJES MUNT
Bereidingswijze
- 1/PEL DE BANANEN EN SNIJ ELKE BANAN IN 3 STUKKEN.
- 2/LAAT DE BOTER SMELTEN IN EEN PAN.VERWARM DE STUKKEN BANAAN HIERIN.
- 3/BESTROOI MET BRUINE SUIKER EN LAAT KARAMELLISEREN.
- 4/OVERGIET MET DE BRUINE RUM EN LAAT ONTBRANDEN DOOR DE BANAAN AAN TE STEKEN MET EEN LUCIFER.LAAT NOG EVEN VERDER GAREN.
- 5/SERVEER DIRECT EN VERSIER MET EEN TAKJE VERSE MUNT.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?