Gebakken zeekraal heerlijk bij vis.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. .
  2. Bereiden
  3. Spoel de zeekraal eerst heel goed in koud water .
  4. Verwarm de pan met een klein scheutje olijfolie, of chiliknoflookolie, dat geeft een lekkere pittige smaak aan de zeekraal . Voeg er een klein gesneden uitje bij.Roerbak de ui glazig. .Voeg dan de uitgelekte zeekraal toe en maal er wat zwarte peper over en roerbak enkele minuten.
  5. .
  6. Dit bijgerecht smaakt uitstekend bij alle soorten vis.Zeekraal gebakken in de knoflook-chili olie ( A.H ) zorgt voor de speciale bite.Echt heerlijk.Bij ons een topper. Het heeft iets van de smaak van spinazie.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Sonnygirl op 19 september 2016 om 19u59

Ja dit is mijn favoriete gerechtje : ZEEKRAAL (heerlijk) met een wittewijnsaus ,kabeljauwhaasje met aardappelen en vers gepelde garnaaltjes mm......

Hoeveel sterren geef jij dit recept?