Recept 55***** (7 stemmen)

Gebakken zeekraal heerlijk bij vis.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Bijgerechten

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. .
  2. Bereiden
  3. Spoel de zeekraal eerst heel goed in koud water .
  4. Verwarm de pan met een klein scheutje olijfolie, of chiliknoflookolie, dat geeft een lekkere pittige smaak aan de zeekraal . Voeg er een klein gesneden uitje bij.Roerbak de ui glazig. .Voeg dan de uitgelekte zeekraal toe en maal er wat zwarte peper over en roerbak enkele minuten.
  5. .
  6. Dit bijgerecht smaakt uitstekend bij alle soorten vis.Zeekraal gebakken in de knoflook-chili olie ( A.H ) zorgt voor de speciale bite.Echt heerlijk.Bij ons een topper. Het heeft iets van de smaak van spinazie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Sonnygirl op 19 september 2016 om 17u59

Ja dit is mijn favoriete gerechtje : ZEEKRAAL (heerlijk) met een wittewijnsaus ,kabeljauwhaasje met aardappelen en vers gepelde garnaaltjes mm......

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie