Gebakken zalm met zuurkool

4 (4)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Gaar de zuurkool met de ajuin, wortel, tijm, laurier, jeneverbessen en witte wijn in een pan onder deksel.
  2. Snijd de zalm in porties en bak in de Solo.
  3. Bereid de saus: Kook wat water, citroensap en peper en zout. Roer de Solo erin.
  4. Stoom de aardappelen en bak de spekreepjes.
  5. Laat de zuurkool wat uitlekken en schik ze op een warm bord.
  6. Leg de zalm er op en giet de saus rondom.
  7. Garneer met de aardappelen en de spekreepjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Loetje123 op 08 juni 2014 om 12u50

Leuk om zuurkool met vis te combineren.Ik houd het in gedachten.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?