Gebakken tofu en tonijnsalade

1 (1)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
  2. Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
  3. Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
  4. Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
  5. Verdeel de tonijn in 4 porties.
  6. Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 15u59

heel lekkere fris slaatje en heel gezond! Een echte aanrader.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?