GEBAKKEN SPRUITEN met ZOETE AARDAPPEL en SPEK

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Reinig de spruiten en snijd ze in 2 (in 4 als het grote exemplaren zijn)
  2. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Meng ze in een plastic (diepvries)zak met arachide-olie, peper, zout, knoflookpoeder en tijm.
  3. Bak 20' in een op 200° voorverwarmde airfryer. Schud regelmatig om.
  4. Bak ondertussen de spekreepjes in een hapjespan. Voeg de uien toe, bak mee.
  5. Nadien de spruiten. Kruiden met peper en zout en laten garen.
  6. Schep de aardappelen voorzichtig onder het mengsel en serveer in een diep bord.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?