Recept 55***** (1 stem)

Gebakken slibtong met kruidensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook het ei in 8 minuten hard, laat het schrikken onder koud stromend water, pel het en hak het fijn. Hak de augurk en de kappertjes fijn en meng met het ei, de mayonaise, de yoghurt, 2 el peterselie en peper en zout naar smaak.
  2. Kook de krieltjes in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Ontvel intussen de bietjes, schaaf ze in plakjes. Maak de lente-ui schoon en snijd ze in fijne ringetjes, Schep de lente-ui met de azijn, suiker en peper en zout naar smaak door de bieten.
  3. Dep de vis droog, kruid ze met peper naar smaak en wentel ze door de bloem. Bak ze in de vloeibare margarine aan beide kanten bruin en gaar. Serveer met het sausje, de bietensalade en de gekookte kriel. Garneer met 2 el peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie