Gebakken sint-jakobsschelpen op een bedje van ratatouille
Bereidingswijze
- Schrob de schelpen goed schoon want die worden nadien gebruikt bij het serveren.
- Ontvel de tomaten, ontdoe ze van het zaad en snij het vlees in reepjes.
- Snij de courgette in blokjes en kook ze 5 minuten.
- Smelt de helft van de Solo in een pan en voeg de tomaten, de blokjes courgette en de dragon toe.
- Laat 10 minuten smoren.
- Voeg de balsamicoazijn toe en wat zout en zwarte peper naar smaak.
- Scheur de basilicum in sliertjes en roer door de ratatouille.
- Haal van het vuur en houd warm.
- Verhit de andere helft van de Solo in een koekenpan, laat goed heet worden en bak de sint-jakobsnoten gedurende 2 minuten.
- Bestrooi met peper en zout.
- Leg op elk bord een schelp. Schep er wat ratatouille in en leg het schelpdiervlees erop. Lekker met verse pasta.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?