Recept 05 (0 stemmen)

gebakken schol met tropische fruitsalsa

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Gebakken schol met tropisch fruitsalsa
  2. Snijd de scholfilets in de lengte door en wrijf ze in met zout, peper en 2 eetlepels sinaasappelsap. Laat ze zo 5 minuten liggen. Snijd het tropische fruit in heel kleine stukjes en meng het in een schaaltje met 2 eetlepels sinaasappelsap en versgemalen peper. Schep het bosuitje en het basilicum erdoor. Wentel de scholfilets door de bloem, schud de overtollige
  3. bloem er weer af. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de scholfilets in 3-4 minuten goudbruin en gaar, keer ze halverwege. Leg de scholfilets op 4 warme borden en schep de fruitsalsa ernaast. Lekker met gele rijst en peultjes.
  4. Ingrediënten
  5. 6 scholfilets
  6. (ongeveer 500 g)
  7. sap van een halve
  8. sinaasappel
  9. 1 bakje tropisch fruit
  10. (250 g)
  11. 1 bosuitje, in dunne
  12. ringetjes
  13. 1 eetlepel verse basilicum,
  14. fijngehakt
  15. 50 g bloem
  16. 3-4 eetlepels olie

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?