Recept 45**** (8 stemmen)

gebakken roodbaars met salie, slaatje van rosevalaardappel en prei, shiitake en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontgraat de roodbaardfilets en maak voorzichtig twee lichte insnijdingen aan de velkant. Steek de salieblaadjes in de inkepingen en plaats de filets op een stukje keukenpapier.
  2. Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van 5 bij 5 mm. Spoel de preistengels en snijd ze in ringen. Snijd de shiitakes in plakjes.
  3. Bak de aardappelblokjes goudbruin in een antiaanbakpan met de Solo en voeg er de preiringen en de shiitakes aan toe. Laat deze even meekleuren en breng het geheel op smaak met peper, zout en enkele druppels olijfolie. Verdeel de aardappelsla over de borden.
  4. Bak de roodbaarsfilets met de velkant eerst en schik ze op de aardappelsla. Werk het geheel af met de rucola, eventjes kort gemengd met wat balsamico en witte truffelolie.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 15u41

Heel lekker, fris en gezond!!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie