Gebakken rogvleugel met zuiderse puree

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
  2. Snij de olijven, de zongedroogde tomaten en de ansjovisfilets in stukjes. Meng met de kappertjes.
  3. Plet de gekookte aardappelen en meng er de zuiderse mix door. Voeg er de olijfolie aan toe tot je een smeuige puree krijgt. Kruid met peper en zout.
  4. Doe de trostomaatjes in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met de oregano en peper en zout. Zet 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200┬░.
  5. Spoel de rogvleugels. Dep ze droog met keukenpapier. Bak ze in ruim boter aan beide kanten snel goudbruin. Kruid met peper en zout.
  6. Serveer de rog met de zuiderse puree en de trostomaatjes. Werk af met een takje oregano.
  7. Besprenkel met wat olijfolie

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?