Snipper de ui, snij de venkel in reepjes, snij de courgette in de lengte door en snij in halve maantjes, snij de champignons klein, snij de de tomaten.in stukjes
Kook nu de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, ondertussen stoof je de ui aan, voeg na enkele minuten de groenten en het bouillionkuipje toe, kruid met peper weinig!!, zout, cayennepeper en provençaalse kruiden, Giet de pasta af, smelt in dezelfde kom de boter en stoof de gesnipperde lookteentjes aan, doe de pasta er bij en laat effe bakken met de look, nu mogen de tomaten en de groenten met de pasta gemengd worden en t'is klaar.
Voor de vleesliefhebbers: Bak samen met de look 400 gram gehakt rul en voeg nadien de pasta toe.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door HILDE PELEMAN op 18 maart 2014 om 17u47
eens proberen !
Gepost door Monique_14 op 18 maart 2014 om 17u58
Het zal niet bij één keer bliven denk ik.........laat je het me weten? groetjes!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?