use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren

Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 kreeften van 650 g
  • Bertolli Extra Vergine
  • 3 dl schaaldierenfond
  • 5 g kerriepoeder
  • peper
  • 3 dl witte wijn
  • 1 dl cognac
  • 1 dl light room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de visfond met de kruiden en de wijn en de cognac op zacht vuur inkoken en werk af met de light room.
  2. Snij de kreeften rauw open en kruid met peper en zout. Bak ze even op een hoog vuur in olijfolie in een Tefalpan. Zet ze daarna 7 minuten in de oven op 170 °C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.