Gebakken kreeft met een jus van schaaldieren

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de visfond met de kruiden en de wijn en de cognac op zacht vuur inkoken en werk af met de Solo Crèmefine Licht.
  2. Snij de kreeften rauw open en kruid met peper en zout. Bak ze even op een hoog vuur in olijfolie in een Tefalpan. Zet ze daarna 7 minuten in de oven op 170 °C.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Cécile Bourgois op 08 december 2015 om 10u06

Ik veronderstel dat de saus pas na het bakken van de kreeft in de oven erover gelepeld wordt ? Of gaat de kreeft in de oven met de saus erover ?

Gepost door Solo op 16 december 2015 om 13u41

Als de kreeft uit de oven komt mag de saus erover.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?