Recept 35*** (2 stemmen)

Gebakken knorhaan met basilicum, gevulde mini-courgette met peccorino

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Blancheer de paprika en verwijder de pel. Snijd de paprika en aubergine in blokjes en besprenkel deze laatste met citroensap.
  2. Bak de aubergine op een hoog vuur in wat Solo, voeg de paprika's toe en laat verder sudderen. Ontvel en ontpit de tomaat, snij in blokjes en voeg bij de overige groenten.
  3. Breng deze ratatouille op smaak met peper en zout en het blokje Knorr bouquet .
  4. Snij de minicourgettes open, hol deze een beetje uit, strooi er wat peper en zout over en zet enkele minuten in de oven op 190°. Vul vervolgens de courgettes met de ratatouille en laat nog even verder warmen in de oven.
  5. Bak de visfilets in de rest van de Solo. Werk de minicourgettes af met peccorino.
Tip

Serveer met rijst of verse pasta.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie