Gebakken kipfilet met wortelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kip in blokjes.
  2. Kuis de paprika en snij in blokjes.
  3. Snipper de sjalot en knoflook fijn.
  4. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
  5. Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in licht gezouten water. Giet af.
  6. Verhit ondertussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de kipfilets aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
  7. Voeg de sjalot en het knoflook toe en laat 1 min. meebakken.
  8. Roer er de wortelen en de paprika onder en voeg de kippenbouillon toe. Laat ± 20 min. verder garen. Kruid met het kerriepoeder en peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?