Gebakken kalfsfilet met kruidenkorst

3 (3)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarmde oven voor op 190┬░.
  2. Snij de ham in stukjes. Rooster de pijnboompitten en hak ze fijn. Meng de pijnboompitten, de ham, de peterselie en het broodkruim met 1 eetlepel Solo.
  3. Verwarm wat Solo in een braadpan. Schroei het vlees dicht in de braadpan.
  4. Bedek het vlees met het kruidenmengsel en plaats dit in een ovenschotel. Laat het vlees zachtjes gaar worden in de oven.
  5. Hoe lang dit duurt, hangt af van de dikte van het vlees.
  6. Blus de braadpan met de kalfsjus en de Porto en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Frituur de kroketten.
  8. Schik het vlees op een bord , leg er een paar kroketjes bij en overgiet het vlees met de saus.
  9. Werk af met een takje peterselie.

Tip

Dien op met asperges

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 15 april 2010 om 14u20

Asperges kan je toevoegen, maar zijn geen must natuurlijk .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?