Gebakken kabeljauw met spinazie met room en natuuraardappels

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de kabeljauwfilets even ontdooien en haal ze door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar.
  2. Bereid ondertussen de spinazie met room zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Schil de aardappeltjes en kook ze gaar in wat gezouten water.
  4. Haal de gebakken kabeljauw uit de pan en houd even warm.
  5. Laat een kneepje margarine smelten in een koekenpan en pers het sap van de citroen er boven uit, verwarm even.
  6. Serveer de spinazie op een verwarmd bord, leg de gebakken kabeljauwfilets naast de spinazie, overgiet met de citroenjus en versier met wat gehakte peterselie. Schik ernaast de gekookte aardappeltjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?