Recept 45**** (2 stemmen)

gebakken groenterijst

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook de rijst gaar in de kippenbouillon.
  2. verwarm de olie in een grote wokpan.
  3. wok de uien, paprika en de wortelen kort en hevig in de hete olie.
  4. voeg knoflook, gember en prei toe en laat nog 1 minuut mee sudderen.
  5. roer de rijst mee onder de groenten en laat even meebakken.
  6. voeg de kerriepoeder en de sojasaus toe.
  7. breng op smaak met peper en zout.
  8. voeg de erwtjes toe.
  9. besprenkel tenslotte een beetje met maïsolie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door joyciej op 17 december 2009 om 17u45

Kippenbouillon is NIET vegetarisch...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?