Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Pel de garnalen, Kerf met een scherp mes een sneedje in elke garnaal en verwijder het zwarte adertje.
  2. - Was de garnalen grondig en zet ze dan in de koelkast tot ze bereid moeten worden.
  3. - Vermaal de pepertjes, knoflook, gemberen sjalot fijn in een blender.
  4. - Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  5. - Verhit de olie in een grote braadpan met dikke bodem of in een wok op een hoog vuur, bak vervolgens de uien 2 minuten tot ze wat zachter zijn.
  6. - Voeg de pasta toe en roer 1 minuut om de geur vrij te maken.
  7. - Doe de garnalen en tomaten erbij en meng alles goed door elkaar.
  8. - Strooi de suiker erover en breng op smaak met zout.
  9. - Roerbak 3 tot 5 minuten tot de garnalen roze en gaar zijn. regelmatig omroeren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?