Recept 05 (0 stemmen)

Gebakken garnalen

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Pel de garnalen, Kerf met een scherp mes een sneedje in elke garnaal en verwijder het zwarte adertje.
  2. - Was de garnalen grondig en zet ze dan in de koelkast tot ze bereid moeten worden.
  3. - Vermaal de pepertjes, knoflook, gemberen sjalot fijn in een blender.
  4. - Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  5. - Verhit de olie in een grote braadpan met dikke bodem of in een wok op een hoog vuur, bak vervolgens de uien 2 minuten tot ze wat zachter zijn.
  6. - Voeg de pasta toe en roer 1 minuut om de geur vrij te maken.
  7. - Doe de garnalen en tomaten erbij en meng alles goed door elkaar.
  8. - Strooi de suiker erover en breng op smaak met zout.
  9. - Roerbak 3 tot 5 minuten tot de garnalen roze en gaar zijn. regelmatig omroeren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie