Recept 55***** (2 stemmen)

Gebakken gamba's met tomatenfondant

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Geef de gamba's een frisse douche en dep ze droog.
  2. Haal de tomaten uit hun jasje, doe de pitten eruit en snij het tomatenvlees in blokjes.
  3. Hak ook de sjalotten fijn.
  4. Stoof de sjalotten in de helft van de Solo en doe er tomaten en wijn bij.
  5. Nu het deksel op de pot en alles vijf minuten laten stoven.
  6. Ondertussen heb je tijd om de gamba's te bakken in de rest van de Solo.
  7. trooi er nog wat zout en peper over.
  8. Laat de Knorr Kruiden Bouquet Provençale smelten in de tomatenfondant.
  9. Lepel de tomatenfondant kwistig op voorverwarmde borden en schik er stijlvol de gamba's bovenop.
  10. Versier met enkele blaadjes peterselie en druppel er het citroensap over.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 07 juni 2010 om 13u22

Tomatenfondant is de bereiding van gestoofd tomatenvlees met kruiden en wijn. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie