Ingrediënten voor 2 personen
- 2 forellen, panklaar
- 3 el bloem
- 25 gr solo, bakken en braden
- 1 limoen, in dunne plakjes gesneden
- 2 el droge witte wijn
- 2 el geroosterde amandelen (geraspt)
- 1 el fijngehakt bieslook
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Spoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Kruid de forellen met pezo aan binnen- en buitenkant en wentel ze door de bloem.
- Verhit de solo in een ruime pan en bak de forellen in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar. Leg ze op warme borden en houd ze warm onder aluminiumfolie.
- Bak de limoenplakjes in het bakvet en voeg de witte wijn toe.
- Serveer de gebakken forellen met de limoenplakjes en strooi er de geroosterde amandelen en het bieslook over.
- Lekker met gekookte aardappelen en verse gebakken spinazie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?