Recept 45**** (1 stem)

gebakken champignons gevuld met garnalen

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  3. verhit de olie op middelhoog vuur in een grote pan.
  4. bak de selder, ui, wortel en prei al roerende knapperig.
  5. haal de groentjes met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een bordje.
  6. voeg de champignons toe en bak ze al roerende aan twee kanten ongeveer 1 minuut.
  7. leg de champignons in een ovenschaal.
  8. smelt de boter in een pan op middelhoog vuur tot het schuim wegtrekt.
  9. voeg de garnalen met de look toe en roerbak ze tot ze roze en gaar zijn.
  10. voeg citroensap, peper en zout toe,laat het heet worden.
  11. haal de pan van het vuur.
  12. snijd de garnalen in kleine stukjes en verdeel ze over champignonhoedjes en bak ze
  13. 5 minuten in de oven tot ze heet zijn.
  14. doe de groentjes terug in de pan en breng op smaak peper en zout en verwarm ze.
  15. leg op elk voorverwarmd bord twee champignons en schep er de groentjes bij.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie