Recept 55***** (3 stemmen)

Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
10 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de stukjes briochebrood in de Solo Vloeibaar tot ze krokant zijn.
  2. Leg er een stukje ganzenleverpastei op.
  3. Lepel er wat sinaasappeljam op en garneer met een stukje vijg.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 4 sneden briochebrood
  • 2 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 4 porties ganzenleverpastei
  • 2 eetlepel sinaasappeljam
  • 1 vijg

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 01 maart 2010 om 12u02

Brioche vind je in de supermarkt in de afdeling voorverpakte broden. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie