Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 sneden briochebrood
  • Solo Vloeibaar
    2 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 4 porties ganzenleverpastei
  • 2 el eetlepsinaasappeljam
  • 1 vijg

Bereidingswijze

  1. Bak de stukjes briochebrood in de Solo Vloeibaar tot ze krokant zijn.
  2. Leg er een stukje ganzenleverpastei op.
  3. Lepel er wat sinaasappeljam op en garneer met een stukje vijg.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 01 maart 2010 om 13u02

Brioche vind je in de supermarkt in de afdeling voorverpakte broden. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?