Altijd weten wat je gaat eten?
Gebakken bloemkoolrijst met ham en omelet
Bereidingswijze
- Doe de bloemkoolroosjes in een blender en mix tot kleine korrels. Je kan dit best in porties mixen.
- Verhit een ruime pan met een klontje Solo
- Bak hierin de champignons mooi goudbruin samen met de fijngehakte look.
- Voeg dan de helft van de lente-ui toe samen met de ham, erwtjes en de bloemkoolkorrels. Laat 2 a 3min meebakken, roer regelmatig.
- Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
- Haal van het vuur en hou warm.
- Verhit een pan met een klontje Solo
- Kluts de eieren met het water los. Kruid met peper en zout.
- Giet in de pan en bak de omelet.
- Als de omelet gaar is, versnij in kleine stukjes.
- Verdeel de bloemkoolrijst over de borden, werk af met de stukjes omelet en resterende lente-ui.
- Smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?