Gebakken bloemkoolrijst met ham en omelet

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de bloemkoolroosjes in een blender en mix tot kleine korrels. Je kan dit best in porties mixen.
  2. Verhit een ruime pan met een klontje Solo
  3. Bak hierin de champignons mooi goudbruin samen met de fijngehakte look.
  4. Voeg dan de helft van de lente-ui toe samen met de ham, erwtjes en de bloemkoolkorrels. Laat 2 a 3min meebakken, roer regelmatig.
  5. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout.
  6. Haal van het vuur en hou warm.
  7. Verhit een pan met een klontje Solo
  8. Kluts de eieren met het water los. Kruid met peper en zout.
  9. Giet in de pan en bak de omelet.
  10. Als de omelet gaar is, versnij in kleine stukjes.
  11. Verdeel de bloemkoolrijst over de borden, werk af met de stukjes omelet en resterende lente-ui.
  12. Smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?