Gebakken banaan met specerijen, walnoten en honing

Recept zelf gebakken banaan maken met platte kaas en walnoten. Recepten dessert, nagerecht en toetjes maken met gebakken banaan, magere platte kaas en walnoten.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Roer de Becel Original met de koriander en de kardemom door elkaar. Pel de banaan snijd hem in schuine plakjes. Schep de banaan door het Becelmengsel.
  2. Verhit een kleine koekenpan en bak de plakjes banaan op een halfhoog vuur 1 minuut per kant zodat ze lichtbruin kleuren.
  3. Neem ze uit de pan en verdeel ze over kleine schaaltjes. Lepel de magere platte kaas erop en bestrooi met de walnoten. Druppel de honing erover en serveer direct.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?