Gebakken aardappels met spekjes en ui

101 (101)
23 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo Vloeibaar
    7 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 75 g ontbijtspekreepjes
  • zout
  • 1 ui
  • 800 g voorgekookte aardappelplakjes

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Doe de Solo in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de Solo bruin is en het schuim weg begint te trekken.
  3. Schep de aardappeltjes, de ui en de spekjes in de pan en bak ze in 15-20 minuten rondom bruin.
  4. Schep het geheel geregeld om.
  5. Schep de aardappeltjes met spekjes en ui uit de pan, doe ze in een schaal en bestrooi ze met wat zout.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (55)

Gepost door Solo op 02 juni 2014 om 18u10

Dag Rein, twee eetlepels is misschien wat weinig voor een grote pan waar al je aardappelen, uien en spekjes in moeten. Je kan gerust proberen om het met minder Solo te doen, zolang het maar smaakt! Veel kookplezier!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?