Recept 45**** (100 stemmen)

Gebakken aardappels met spekjes en ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelgerechten

tijd
23 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Doe de Solo in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de Solo bruin is en het schuim weg begint te trekken.
  3. Schep de aardappeltjes, de ui en de spekjes in de pan en bak ze in 15-20 minuten rondom bruin.
  4. Schep het geheel geregeld om.
  5. Schep de aardappeltjes met spekjes en ui uit de pan, doe ze in een schaal en bestrooi ze met wat zout.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 7 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 75 g ontbijtspekreepjes
  • zout
  • 1 ui
  • 800 g voorgekookte aardappelplakjes

Andere Solo-leden over dit recept (55)

Gepost door Solo op 02 juni 2014 om 14u10

Dag Rein, twee eetlepels is misschien wat weinig voor een grote pan waar al je aardappelen, uien en spekjes in moeten. Je kan gerust proberen om het met minder Solo te doen, zolang het maar smaakt! Veel kookplezier!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie