Gebakken aardappel met verse kruidenroomkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de aardappelen goed af en dep ze droog. Prik er met een vork in.
  2. Vet 8 stukken aluminiumfolie met olijfolie in, leg de aardappelen hierop en pak ze stevig in.
  3. Snij het bieslook in kleine pijpjes.
  4. Roer de bieslook samen met de roomkaas en melk tot een gladde massa. Breng dit op smaak met peper en zout.
  5. Bak de aardappelen ca. 40 minuten op 180°C. Keer de aardappelen af en toe om
  6. Knip de folie in en leg de kruidenroomkaas op de hete aardappelen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?