Altijd weten wat je gaat eten?
Gazpacho met komkommer en garnaal
-
1/2 liter zelfgemaakte gazpacho (zie ander recept)
-
10 rauwe garnalen
-
1 theelepel viskruiden
-
2 eetlepels olie
-
10 cm stukje komkommer
-
10 amuseglaasjes
-
10 lepeltjes
Bereidingswijze
- Snijd dunne juliënne-reepjes van de komkommer (gebruik hiervoor evt. een rasp of keukenmachine).
- Marineer de garnalen (minimaal 30 minuten) in een mengel van de olie en de kruidenmix.
- Doe in elk glaasje ca. 10 reepjes komkommer. Schenk hierop de gazpacho.
- Bak de garnalen in ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan totdat de mooi roze van kleur zijn. Keer ze tussentijds om.
- Laat de garnalen iets afkoelen op twee velletjes keukenpapier en hang ze daarna op de rand van de glaasjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?