Recept 05 (0 stemmen)

garnalenspiesjes met tomatenlooksaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Dep de ontdooide garnalen droog met keukenpapier en prik ze aan de houten spiesjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Pel de tenen knoflook en snijd ze in plakjes.
  4. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn.
  5. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en peper heel even zachtjes aan. Leg de garnalenspiesjes in de pan en bak ze in 3-4 minuten zachtjes tot ze roze kleuren. Keer ze halverwege.
  6. Leg de spiesjes op een warme schaal en houd ze warm onder alufolie.
  7. Roer de tomaten en sherry door het bakvet en verwarm het geheel tot een rulle, dikke saus ontstaat.
  8. Schep de peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
  9. Schep de saus over de garnalenspiesjes en Serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie