Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pakje kokosmelk van suzi wan
- 16 grote scampi of tijgergarnalen
- 1 pakje suzi wan rijst vermicelli
- 1 theelepel curry
- 1 sap van 1 citroen
- 1 st ui
- 1 liter kippenbouillon
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 mespuntje sambal oelek
- 8 takjes bieslook
Bereidingswijze
- bereid de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing
- pel de garnalen
- verwarm in kom de bouillon, kokosmelk, gesnipperde ui en curry
- laat 10 min koken
- voeg daarna de vermicelli, garnalen, bieslook(gehakt) en sambal oelek en soyasaus toe en laat alles nog 2 min doorkoken
- dien direct op
- mjammie mjammie!!!!!!
- ps dit kan ook met ippenblokjes ipv garnalen
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?