Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Garnalensalade met veldsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
salade
recipe image Garnalensalade met veldsla
  • 40 g Solo
  • 330 g gepelde zoetwatergarnalen
  • zout
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 1 ui
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • peper
  • 100 g soja (cheuten
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 200 g veldsla
  1. Smelt de Solo in een pan en roerbak de garnalen met de uisnippers.
  2. Roerbak de sojascheuten erbij.
  3. Doe de garnalen in een ruime kom en laat afkoelen.
  4. Doe er de veldsla bij en roer de azijn met de olie en de suiker tot een sausje.
  5. Roer bij de sla.
  6. Schik op de borden en werk af met de sesamzaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.