Garnalensalade als borrelhapje in uitgeholde komkommer.( hapje of voorgerecht)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Lekker recept voor een leuke garnalensalade. Hiermee maak je zeker indruk als je dit serveert bij de borrel, bijvoorbeeld straks tijdens de EK voetbal wedstrijden. Lekker kleurrijk en vol met diverse smaken. Het is zeer eenvoudig te bereiden en er komt geen pan aan te pas, écht lekker en simpel.
  2. Recept voor 8 garnalenhapjes
  3. Begin met het snijden van de komkommer in stukken van ongeveer 3 centimeter, je moet de komkommer dus in drieën of vieren snijden, ligt eraan hoe groot je komkommer is. Je kan er nu voor kiezen om de komkommer te schillen, zo niet, was de buitenkant van de komkommer dan goed. Het ziet er ook leuk en feestelijk uit als je de komkommer gedeeltelijk schilt. Ik heb zelf de vier hoekjes van de komkommerschil er op laten zitten en met een mesje de komkommer vierkant gesneden.
  4. Hol vervolgens de stukjes komkommer uit met een theelepel door voorzichtig rondjes te draaien, ongeveer tot de helft.
  5. Snijd daarna het rode pepertje en de bosui heel fijn. Doe deze in een bakje samen met de mayonaise, de creme fraiche, de garnalen, de kerrie en de gember en het sap van een halve limoen of citroen.
  6. Roer dit alles goed door elkaar en breng het eventueel nog op smaak met zout en peper. Nu kan je beginnen met het vullen van de komkommer stukjes met het garnalen mengsel. Schep ongeveer 1 flinke theelepel in een komkommerstukje. Ga zo door totdat alle komkommerstukjes gevuld zijn.Heerlijk als W.K snack!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?