Ingrediënten voor 4 personen
- 1 bakklare pizzabodem
- 250 gr steurgarnalen
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 2 lente-uitjes
- 1 sjalot
- peper en zout
- 1 eetlepel boter
- 2 eieren
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 dl verse room
Bereidingswijze
- Maak de sjalot en de uitjes schoon, snij ze klein en fruit ze aan in de boter.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de eieren los met de room en breng op smaak met de kerriepoeder, peper en zout. Roer er de peterselie en de uitjes door.
- Leg het pizzadeeg op een bakplaat en zorg ervoor dat de deegrand ongeveer 2 cm hoog is.
- Verdeel de garnalen over de bodem, giet er de rest van de vulling over en laat ongeveer 30 minuten bakken op 200°C of tot de bodem lekker krokant is.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?