Garnalenhapjes Jardinière

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 24 mini pasteitjes, 50 gr. soloboter, 50 gr. bleekselder, 50 gr. wortelen, 100 gr. gepelde garnalen, 1 eetlepel gehakte peterselie, peper en zout.
  2. Bereiding: Verwarm de pasteitjes in een oven van 140°C. Hak de schoongemaakte bleekselder en de wortelen in fijne stukjes. Smelt de soloboter in een kookpan en laat hierin de groenten een 3-tal minuten zachtjes stoven. Voeg er wat water aan toe om te voorkomen dat de groenten aan de kookpan zouden kleven en om tevens een sausje te bekomen. Voeg tenslotte de garnalen toe. Roer alle ingrediënten flink door elkaar en laat nog een minuutje verder opwarmen. Breng op smaak met wat peper en eventueel een snuifje zout.
  3. Haal de minipasteitjes uit de oven en vul ze met de garnalen-jardiniere. Versier met wat gehakte peterselie.
  4. Bereidingstijd: 20 minuten

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?