Recept 25** (3 stemmen)

garnalencocktail

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar.
  2. Haal de buitenste bladeren van de ijsbergsla af en gooi ze weg.
  3. Leg een stapeltje ijsbergslablaadjes op elkaar en snij ze met een scherp mes in filterdunne reepjes.
  4. Vermeng de sla met een dikke eetlepel van de saus en verdeel ze daarna over glazen.
  5. Verdeel de garnalen over de sla en schep de saus erover.
  6. Steek op de rand van de glazen een schijfje citroen.
  7. Eventueel wat garneren met paprikapoeder of peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Jiri op 19 december 2012 om 21u56

Beter bij voorgerecht zetten en niet bij drank. hihi

Hoeveel sterren geef jij dit recept?