Recept 05 (0 stemmen)

Garnalenbisque

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekker licht de lente in

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de knoflook en de ui. Schil de wortel en was de selderstronk. Hak alles fijn.
  2. Stoof de ui en de knoflook in een kookpot op een zacht vuurtje, zonder dat ze bruin worden. Voeg de selder, de wortel en de garnaalkoppen en –schalen toe. Kruid met laurier en tijm. Laat 3 minuten garen
  3. Giet ook de visfumet, de witte wijn en de cognac erbij en voeg de gepelde tomaten toe. Laat 20 minuten koken.
  4. Meng in een kommetje de Becel Gold met een halve koffielepel knoflookpoeder, 5 draaien van de pepermolen en een snufje fleur de
  5. sel.
  6. Mix de soep fijn en giet ze door een zeef. Breng op smaak met peper.
  7. Serveer de bisque met geroosterd brood besmeerd met Becel Gold.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?