Ingrediënten voor 7 personen
- 500 gram garnalen
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes look
- 3 eetlepels boter
- 1 deciliter vermout
- 2 takjes rozemarijn
- 1/4 theelepel zwarte peper (verse)
Bereidingswijze
- pel de garnalen en verwijder het darmkanaal en doe ze in een grote kom.
- voeg look, olijfolie, peper en rozemarijn toe en meng alles goed.
- zet de kom in de koelkast en laat het een nacht marineren.
- neem een grote pan en smelt de boter op hoog vuur, voeg de garnalen toe en roerbak ze 2 minuten totdat ze roze verkleuren.
- schep de garnalen met een schuimspaan in een kom en verwijder de rozemarijn.
- schenk de vermout in de koekepan,breng aan de kook en laat indikken tot een stroperige
- massa.
- voeg de garnalen toe en roer ze voorzichtig door de saus.
- schep ze in een schaal en seveer ze meteen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?