Garnalen met knoflook-kruidenolie

Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 20 grote rauwe garnalen, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroen, 3 tot 4 eetlepels fijngesneden peterselie, 1-2 teentjes knoflook (geperst), zout, vers gemalen peper.
  3. Bereiding:
  4. Ruim water aan de kook brengen en de garnalen hierin 2-3 minuten gaar koken. De garnalen daarna laten uitlekken.
  5. Voor de kruidenolie: olijfolie, citroensap, peterselie en knoflook mengen. Het oliemengsel op smaak brengen met zout en peper.
  6. De garnalen met kruidenolie serveren.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?