Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram tijgerganalen
- 1 grote ui
- 4 tomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes look
- 200 gram feta
- 1/2 theelepel suiker
- zwarte peper, zout en oregano naar smaak
- 2 eetlepels verse platte selder (gehakte)
Bereidingswijze
- verwarm de grill van de oven voor op 200 graden.
- pel en snipper de ui en look.
- verhit in een pan de olie en fruit de gehakte ui zachtjes goudgeel.
- ontvel de tomaten snijd ze in stukken en verwijder de zaadjes.
- voeg de look en suiker bij de uien en laat ongeveer 5 minuten sudderen.
- breng op smaak mer peper, zout en oregano.
- voeg de schoongemaakte garnalen toe en laat ze enkele minuten omscheppend meestoven.
- schep de garnalen met de saus in een ovenvaste schaal en bestrooi met de verkruimelde feta.
- zet de schaal enkele minuten onder de hete grill tot de kaas is gesmolten.
- serveer de garnalen bestrooid met peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?