Ingrediënten voor 4 personen
- 200 gr bloemkool
- 200 gr magere melk
- 4 kwarteleitjes
- gepelde garnalen (hoeveelheid naar eigen smaak)
- olijfolie
- snuifje cayennepeper
- zout
Bereidingswijze
- Kook de bloemkool gaar in de melk.
- Mix de helft van de bloemkool met de melk tot een schuimig soepje, kruid met cayennepeper en zout, voeg een lepel olijolie toe, mix schuimig.
- Breng de kwarteleitjes in koud water aan de kook, haal ze eruit als het water begint te koken en pel ze. Het eitje moet nog lopend zijn.
- Schik de andere helft van de bloemkool in vier kommetjes/glaasjes, giet er het schuim over en versier met de garnalen en de kwarteleitjes en eventueel wat gehakte peterselie.
- Dien op met een klein lepetje.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?