Recept 45**** (3 stemmen)

Garnalen in roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen. Snij de ui zeer fijn. En pers de knoflook.
  2. Bak de ui in een beetje olijfolie glazig en voeg dan de room, kruidenkaas, de tomatenpuree en de geperste knoflook toe.
  3. Voeg peper en zout naar eigen smaak toe.
  4. Als alles goed is opgelost roer je de gepelde garnalen door het geheel.
  5. Nu krijg je een lekker romig geheel.
  6. Serveertips
  7. Je kunt deze saus warm serveren over de pasta, en dan strooi je er wat gehakte peterselie overheen.
  8. Of koud serveren, dit kan erg lekker zijn met een toastje of warm stokbroodje.
  9. Waar het ook erg lekker mee is, is met een plakje komkommer!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?