Garnaaltjes in de wok met groenten en ananas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding - Schil de wortelen en rasp in fijne reepjes. - Snij de ananas in blokjes. - Snij de lente-uitjes fijn. Bereiding (± 15 min.) Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?