Recept 15* (3 stemmen)

Garburesoep

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Groenten schoonmaken en spoelen met veel water.
  2. Grof versnijden op een snijplank.
  3. Groenten laten uitzweten in boter.
  4. Bevochtigen met blanke fond.
  5. 40 minuten zachtjes laten gaarkoken.
  6. De soep van het vuur nemen en mixen.
  7. Nadien door een puntzeef zeven.
  8. Terug aan de kook brengen en afschuimen.
  9. Op smaak brengen met peper en zout.
  10. Toastbrood in schijfjes van 1 cm snijden.
  11. De korst verwijderen.
  12. Laten kleuren onder de salamander.
  13. Bestrijken met een laagje Mornaysaus.
  14. Laten gratineren onder de salamander.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?