Recept 35*** (3 stemmen)

Garbure Comme moi je le fais

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de salami en casselerrib in niet te kleine blokjes.
  2. Snipper de ui grof, snij de winterwortel en aardappelen in blokjes.
  3. De prei in ringen en de champignons in vier.
  4. Haal de sperziebonen af en halveer ze.
  5. Verhit de olie in een grote soeppan en bak het spek uit.
  6. Laat vervolgens de casselerrib, de salami, de ui, de geperste knoflook, de wortel, de aardappel, de champignons, de kruiden en de sperzieboontjes kort meefruiten.
  7. Blus af met de wijn, vul aan met het water en verkruimel er de bouillontabletten bij.
  8. Schep goed om, breng vervolgens aan de kook, en draai dan het vuur laag.
  9. Laat ongeveer 20 minuten stoven.
  10. Voeg de witte bonen, de tomatenblokjes, de erwtjes, de kool, de verse tomaat en de prei toe.
  11. Laat alles nogmaals 10 a 15 minuten stoven.
  12. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?